Tradició i artesanía

El Celler

Som viticultors apassionats del Penedès, una terra amb una tradició rica en la producció de vins i olis d’oliva d’alta qualitat. Cada ampolla és el resultat de generacions de coneixement i amor per la terra, oferint a les famílies l’oportunitat de gaudir del millor que té el Penedès per oferir.

Vins de la finca

Celler

Celler

Amb una passió arrelada a la terra, aquest celler esdevé un santuari de les tradicions vinícoles, on la producció es duu a terme amb cura meticulosa. Les vinyes de finca, cultivades amb amor i respecte pel medi ambient, donen lloc a raïms que expressen autenticitat i caràcter. El celler, de Hereta Baltà de Cela és un testimoni del temps i la dedicació que requereix la creació d’un vi excepcional. 

raïm de Baltà de Cela
La vinya i el celler
raïm de Baltà de Cela
El celler
Oliveres Baltà de Cela

Olis de la finca

el molí

El molí

Amb un profund respecte per la terra i la seva biodiversitat, els agricultors es dediquen a l’art mil·lenari de l’extracció de l’oli d’oliva. Les oliveres de la  finca de Hereta Baltà de Cela, amb les seves branques contornejades pel vent, porten fruit que destil·la els sabors de la regió. Les olives, recollides amb cura a mà, són premsades mitjançant molins de pedra tradicionals, mantenint així la puresa i la qualitat del producte. 

Oliveres Baltà de Cela
HERETAT BALTÀ DE CELA
HERETAT BALTÀ DE CELA
A Heretat Baltà de Cela, tirem endavant un negoci familiar amb el propòsit de rescatar i compartir l'essència d'aquesta terra a cada copa de vi i a cada gota d'oli.

El nostre mètode

Elaboració tradicional

ESTEM A DISPOSICIÓ

Posa't en contacte

Segueix-nos a instagram

El nostre dia a dia

Si vols saber-ne més del nostre dia a dia, acompanya’ns a les xarxes

BALTÀ DE CELA

Avís important

Per veure els nostres productes has de ser major d’edat. 

Tens més de 18 anys?